Reis impressie

Vrouwenreis

Heb jij er ook zo'n zin in om even helemaal weg te zijn? Een reis waarin je nieuwe culturen ontdekt, jezelf ontwikkelt en waarbij je nieuwe vriendinnen maakt? Dan is de vrouwenreis van Elan echt iets voor jou! Laat ons weten waar jij van droomt en wie weet gaan we samen op avontuur.

Tijdens deze 6 -7 daagse reis hoef jij je nergens zorgen over te maken, alles is tot in de puntjes verzorgd. We gaan gezamenlijk naar het buitenland en ter plaatse gaan we allerlei mooie dingen doen en zien. Elke dag starten of sluiten we af met een moment van bezinning, waarbij we kort iets lezen, zingen en bidden. We streven ernaar om ook in contact te komen met lokale vrouwen en/of een mooi project, om zo met een maatschappelijke insteek een bijzonder stukje verdieping te geven aan onze reis.

En het beste nieuws? Het is de perfecte combinatie van avontuur en ontspanning, waarbij je nieuwe vriendschappen sluit, je geloof deelt en nieuwe culturen ontdekt.

Op dit moment worden er oriƫnterende gesprekken gevoerd met diverse reisorganisaties, waarbij we regelmatig met een diverse groep vrouwen brainstormen over de bestemmingen en de invulling ter plaatse. Wil jij meedenken, of is er een specifieke plek die bovenaan je wensenlijstje staat? Laat het ons weten via team@elan-activiteiten.nl.

Houd daarnaast onze social media en website in de gaten voor meer informatie en wie weet ga jij mee op deze onvergetelijke vrouwenreis!

Reis impressie